Dreamcatcher
1. Borderline
2. As We Left
3. Deadbeat
4. Four
5. Unchained
6. Asteroid
7. All My Dolls
8. Once It Turns
9. Masterplan
10. Damnation
11. Best of Me
12. Burned Out
13. Counter Clockwise

Det första full-längdsalbumet av Taikes består av nio helt nya låtar samt fyra omarbetade låtar från förra skivan. Inspelat och mixat september- december av Peter Heddelin och Taikes i studio K3, SR Väst, Uddevalla. Albumet släpps på Blue Topaz Records.   [ Beställ här ]Akustiska låtar och B-sidor
1. Burned Out - akustisk
2. Deadbeat - akustisk
3. Angel Eyes - akustisk
4. Cope
5. Sympathy X
6. In Me
7. Borderline - akustisk
8. Life Support - akustisk
9. With You - akustisk
10. Friends Of Mine - akustisk
11. Consulation
12. Damnation - akustisk
13. Sell Yourself
14. As We Left - akustisk
15. Stayed Emotions 2007
16. That's Fine - akustisk
17. Once It Turns - akustisk
18. That's Fine 2007
Det finns flera låtar av Taikes som aldrig hörts utanför replokalen, och det finns flera låtar som har gjort sig väldigt bra i akustiska versioner. 18 veckor i rad under hösten 2007 medan Johan var i Mexico och spelningarna låg på is släpptes varje vecka en ny låt för fri nedladdning för alla. Tyck till om låtarna i gästboken eller på Myspace.

We've all lived through this
1. Condemned
2. Deadbeat
3. Masterplan
4. Unbreakable
5. Burned Out
6. Best of Me
Köp med iTunes!
Under de senaste nio månaderna har det komponerats ganska många låtar av Taikes. När de kom hem från Mexico-spelningarna kände de att det var dags att börja spela in det nya materialet. Med de båda låtarna "Masterplan" och "Best of Me" vann Taikes både Mölndalsrocken och Rock of Bohuslän i februari, där vinsten var inspelningstid i studion K3 i Uddevalla. Resultatet blev en sex låtar lång EP. OBS! Eftersom albumet har släppts kommer det inte att göras fler exemplar av denna skiva. De som finns kvar säljes för 20 kr/st.
Life Support Life Support
1. Tumbling Down
2. Angel Eyes
3. Life Support

Köp med iTunes!
Denna skiva karaktäriseras av ett väl genomarbetat material med mycket högre kvalitet än de tidigare skivorna. Låtarna "Tumbling Down" och "Angel Eyes" spelades under Musik Direkt 2005, då Taikes lyckades kvalificera sig för regionsfinalen. Inspelad av Linus Serholt och Taikes i Studio Vind, Horred, maj 2005.
Saviour Saviour
1. Introverted
2. Zolost
3. Friends of Mine
4. With You
5. Saviour
Under december 2004 blev det dags för en ny inspelning. Tydligare emo-influenser märks i den populära Zolost, medan den 7 minuter långa Saviour blandar en vacker och tämligen stillsam vers med tyngre distad refräng. För att räta ut några av frågetecknen kan vi meddela att denna skiva av olika praktiska skäl har funnits i tre olika utgåvor, först svart skivtryck i stort fodral med booklet med låttexterna, sedan vitt skivtryck i plastficka utan omslag, nu sist i plastficka fast med omslag. Låtarna är dock samma i alla tre.
Demo 2 Demo 2
1. DeGeneration
2. Now I know
3. Forgive Me
4. Stayed Emotions
5. Empathy
6. Drugs
En hastig hemstudioinspelning inför Mölndalsrocken ledde under ett par dagar i januari 2004 fram till den andra skivan, kort och gott kallad "Demo 2".
Nothing More, Nothing Less Nothing More, Nothing Less
1. Could it be Love
2. Dark Rain
3. Eventually
4. Greedy
5. My Thoughts
6. Reflections
7. That's Fine
Denna första skiva, inspelad sommaren 2003, innehåller alla låtar från starten ett år tidigare.
Uppdatering: Nu finns även My Thoughts för fri nedladdning!